Devre akımlarını devretmek ve sonlandırmak için kullanılan kesiciler, kısa devre benzeri nadir olaylarda da akımı belli bir müddet boyunca devretmek ve sonlandırmak görevi gören devre elemanlarıdır.
Trafolar, akım ve gerilim değerlerini değiştirmeye yararken frekans değerleriyle oynamaya gerek duymaz. Genel itibariyle trafonun kullanım alanı akım ve gerilimi yükseltme ve düşürme işlemidir.
Kuşkusuz iş dünyasının en önemli enerji kaynağı olan elektrik enerjisinin en verimli halini kullanmak da onun kadar önem taşır. Kompanzasyon sistemi takibi ise bu verimi koruma amacı güderek çalışır.
Harmoniği, akım ve gerilime bağlanan ve doğrusal olmayan yüklerin şebekeye bağlanması ile tanımlayabiliriz. Şebekeye bağlı kılınan bu yükler ile güç elektroniği olan cihazlar arasında kare dalga üretimi oluşturulur
İç tesisat uygunluk kontrolü elektrik tesisatının hepsini bünyesinde barındırır. Periyodik olarak yılda en az 1 kere ve düzgün bir şekilde edilmesi gereken bu kontrollerle birlikte kablolar,
Bilinenin aksine trafolar (Transformatörler) kullanılacak cihazın ihtiyacı doğrultusunda, elektrik akımının gerilimi arttırma veya azaltma işlemini yapmaktadır.
Elektriğin hayatımıza son derece dahil olduğu şartlarımızda en verimli biçimde bizlere ulaştırılmasını sağlamak için hücre test ve bakımları periyodik bir çizelgede yapılmalıdır.
Koruma rölesi, elektrik devrelerinin açma kapamasını yapan elektriksel anahtarlara denir. Herhangi bir dalgadan ve frekanstan etkilenmeden anahtarlama işini yapar.
Yüksek gerilim işletme sorumluluğu trafo gibi elektrik tesisatlarında oluşabilecek olumsuz durumlara karşı hizmetlerin üstlenilmesine denir. Yüksek gerilim işletme sorumluluğu trafo sorumluluğu olarak da adlandırılır. Bu hizmetin başlangıcı ve yöntemleri belirli bir yönetmeliğe bağlıdır.
Yola çıktığı ilk günden bugüne dek lider bir firma olmak amacıyla yoluna devam eden firmamız, trafo bakımı konusunda sahip olduğu deneyimleri her geçen gün yeni müşterileri ile paylaşıyor.